Pantone’s kijk op Hermès Colors 2022

Nou, de kleuren kwamen ons zeker bekend voor. We konden het eigenlijk niet laten om de kaart van Pantone te vergelijken met de kleuren die verkrijgbaar zijn bij Hermès. Sommige zijn echte Hermès-klassiekers en andere zijn nieuwere favorieten. In de woorden van Pantone, vertrouwd en vrolijk, rustgevend en tijdloos.

Out of the box (of moeten we zeggen kleurenkaart) werden we meteen getroffen door enkele heldere en gedurfde Hermès-kleuren op de Pantone-kaart. Rood, geel, blauw, groen, paars en roze, het was praktisch de ROYGBIV-regenboog.

Behalve, ironisch genoeg, oranje ontbreekt LOL. Omdat de Pantone-kaart niet alleen een overvloed aan Hermès-opties was, dachten we even dat het het beroemde Hermès-leerkleuroptiesblad was!

Gemakkelijk te herkennen waren Rouge de Coeur, Jaune Ambre, Vert Criquet, Malachite, Bleu Electrique, Anemone, Rose Mexico, Zie je het ook niet?

creditSource link

Wereldtoerismedag
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart