Chanel-tassen waar je dol op zult zijn vanaf L/Z 2022

Sommigen van jullie gaan echt ️️ de Chanel Spring Summer 2022 handtassen. Om te beginnen is er kleur, waaronder veel roze en paars. Zelfs geel en blauw. Maar maak je geen zorgen als je hardcore zwart-wit bent. Chanel houdt vast aan zijn klassieke thema’s en codes.

Tas hardware lijkt goud te zijn, dik of dun. Je zult zelfs wat glanzend goudleer vinden. Maten variëren van klein tot groot in allerlei vormen. In zekere zin is er voor elk wat wils.

Wat betreft de show zelf, met het Grand Palais in Parijs nog steeds gesloten voor renovatie (grotendeels gefinancierd door Chanel), organiseerde hoofdontwerper Virginie Viard de lente/zomer 2022 in een tijdelijke ruimte in de buurt van Les Invalides in Parijs. Verre van het soort extravaganza dat haar voorganger Karl Lagerfeld gebruikte, verwees het impliciet naar Lagerfeld door tijdsperiode en zelfs een deel van de mode.

Voor deze show richtte Viard zich op de jaren negentig. Geïnspireerd door het geluid van flitslampen op modeshows uit de jaren 90 met alleen de voornaam supermodellen. Je weet wel, Naomi, Linda, Christy en Cindy. Nu, drie decennia later, ‘gedroegen’ Chanel’s eigen fotografen zich als ouderwetse fotografen terwijl modellen met hen omgingen.

Of je nu fan bent van de jaren 90 (of niet), Chanel presenteerde een volledig repertoire aan tassen voor komend seizoen. Blijf bij de klassiekers, voeg een beetje kleur toe, vergroot de leren kettingriem en verander de vorm… er is veel te bewonderen. Misschien zelfs begeren.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wereldtoerismedag
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart