Hermès Sample Sale komt naar NYC oktober 2021

We hebben deze gids gemaakt om alles samen te vatten wat u moet weten over het verkoopproces, wat u kunt verwachten, wat u moet doen en wat u mee moet nemen. We hebben zelfs een aantal aanvullende dekkingen uit het verleden toegevoegd die u kunt doorlezen voordat u uw verkoopdagtrip plant.

Wanneer?
Donderdag 21 oktober tot zaterdag 23 oktober, elke dag van 9.00 tot 19.00 uur.

Zorg ervoor dat je er vroeg bent en geef jezelf voldoende tijd op de dag die je ervoor kiest om te bezoeken, want er zullen zeker rijen zijn die zich over de hele straat uitstrekken om binnen te komen. Vergeet ook niet om gehydrateerd en energiek te blijven, aangezien uw proefverkoopervaring waarschijnlijk een groot deel van de dag in beslag zal nemen. Last but not least, zorg ervoor dat u uw veiligheidschique accessoire draagt ​​- een masker.

WHO?
Iedereen en iedereen! Deze verkoop is open voor het grote publiek. Op de 20e is er alleen op uitnodiging een besloten dag voor VIP-klanten.

Waar?
Soiffer Haskin- 317 West 33rd Street, New York City

Wat?
Hermès stelt tijdens deze verkopen doorgaans hun zijden artikelen, dames- en herenconfectiekleding, schoenen, stropdassen, sieraden en andere accessoires ter beschikking. Wat meer is, is dat ze meestal bijna 50% korting hebben op de winkelprijzen en zeker de dagtocht waard zijn. Omdat het een voorbeeldverkoop is, zullen de maten variëren met wat er beschikbaar is.

Voor degenen onder u die nieuw zijn in de verkoopervaring van Hermès, hebben we hieronder wat informatie voor u verzameld over wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek. Om de verkoopinformatie en updates van Hermes te blijven ontvangen, registreert u uw e-mail HIER.

creditSource link

Wereldtoerismedag
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart