Verfris je kast dit najaar en bespaar op Shopbop’s The Style Event

Goedemorgen PurseBloggers. Ik heb goed nieuws voor je vandaag! Dit is het perfecte moment om je garderobe in te slaan voor het herfstweer, want we zijn bijna halverwege oktober. De langverwachte herfstuitverkoop van Shopbop is begonnen en u kunt tot 25% korting krijgen op bijna al uw aankopen met code STIJL!

Het enige wat u hoeft te doen is zoeken naar producten gemarkeerd met STIJL EVENEMENT terwijl u aan het browsen bent, en u krijgt 15% korting op aankopen van meer dan $ 200, 20% korting op bestellingen van meer dan $ 500 en 25% korting op aankopen van meer dan $ 800, nu tot en met 14 oktober! Shopbop is een van onze favoriete bestemmingen, omdat hun selectie nergens anders is. Van de wellustige items die de uitgave waard zijn tot de meer betaalbare keuzes, ik heb rondgegraven om je enkele van mijn favoriete items te bieden die bij het evenement zijn inbegrepen. Houd er rekening mee dat items vaak snel gaan, dus pak het voordat het uitverkocht is als je iets ziet dat je leuk vindt! Shop nu en bespaar!

creditSource link

Wereldtoerismedag
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart