De Jimmy Choo Bon Bon-familie van tassenverrukkingen

Er zit een inherente schoonheid in de constructie van tassen en schoenen, een schoonheid die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen en gewoon verwachten. En weinig merken zijn zo geliefd als Jimmy Choo als het om schoenen gaat. Jimmy Choo staat misschien synoniem voor designerschoenen, maar de tassen zijn een categorie die op zichzelf al aandacht verdient. En als je een tas wilt die dezelfde houding en vakmanschap uitstraalt als de schoenen, dan is de Jimmy Choo Bon Bon Familie roept je naam.

De combinatie van een sieraadachtig handvat met een meer gemakkelijke, emmerachtige vorm brengt dit ontwerp tot leven en maakt het een Jimmy Choo-handtekening. Er is de grotere maat van de tas, de Bon Bon Bucket, en de kleinere, de Bon Bon Mini, die versieringen, handgrepen aan de bovenkant van de armband en trekkoorden met kwastjes als kenmerkende elementen combineert. Het eindproduct is een tas die van dag naar nacht verandert als een statement-stuk dat glamour en een veelzijdige draag- en draagstijl laat zien.

Voor de herfst van 2021 kreeg Jimmy Choo’s collectie invloed van de straat met een houding die doet denken aan de jaren ’60 en ’70 beweging van optimisme en opwinding voor de toekomst. Hailey Bieber heeft de Jimmy Choo Bon Bon gestyled in nieuwe kleurstellingen voor de herfstcampagne en heeft me in een staat van tassenobsessie gebracht deze zilveren satijnen kristallen mesh-versie (nee echt, het is zo goed). Elk van deze zachte silhouetten is vervaardigd in Italië, en elk ontwerp combineert vrouwelijkheid en durf met combinaties van leer, materialen, kleuren en hardware om krachtige en gewaagde tassen te creëren.

Jimmy Choo Bon Bon Emmer

Als je op zoek bent naar een grotere tas om wat meer mee te nemen, dan is de Bon Bon Bucket de maat voor jou. Gemaakt van zacht leer (hoewel er is een suède en geschoren schaap optie ook), wordt de sculpturale vorm bepaald door de trekkoordsluiting en het opvallende handvat aan de bovenkant. De tas kan gemakkelijk van dag naar avond worden verplaatst met een verstelbare en afneembare leren riem die crossbody of over de schouder kan worden gedragen. Toch onderscheidt het metalen handvat van de armband (een kenmerkend element van de Bon Bon-familie) deze tas echt.

Als grote fan van Hailey Bieber-stijl, voel ik me aangetrokken tot de zeewier groene tint met licht gouden hardware Bon Bon Bucket wat ook ideaal is voor de herfst. Het leer is weelderig en dik. Aan de binnenkant vind je een binnenzak en voldoende ruimte voor dagelijkse en avondbenodigdheden. Ik ben dol op de afmetingen van de Bon Bon-emmer, omdat deze ruim genoeg is voor uw behoeften zonder bodemloos te zijn. Afmetingen zijn 8,7 “L x 9” H x 5,5 “B.

Emmerachtige tassen zijn behoorlijk populair, maar er is een finesse om de perfecte emmertas te maken. De meer relaxte vorm van het lichaam moet gevormd blijven om die casual sfeer te geven zonder eruit te zien alsof het vorm en design mist. Jimmy Choo nagelt het, en het kortere handvat aan de bovenkant zorgt ervoor dat de ontwerpen zich onderscheiden, zozeer zelfs dat het een tassenhandtekening is – niet alleen voor het merk, maar voor alle bucket bags. Als ik een bucketbag met trekkoord zie, als het deel uitmaakt van de Bon Bon-familie, herken ik het meteen. En dat verzekert de Bon Bon-familie een plaats in de tassenwereld en geeft het een individualiteit waar ik altijd naar hunker in een tas.

Jimmy Choo Bon Bon Mini

Als je op zoek bent naar de kleinere versie van deze tas, die geschikt is voor een avondje uit of voor degenen die houden van een kleine tas om dagelijks mee te nemen, dan biedt de Bon Bon Mini verschillende afwerkingen, waarvan sommige kunstwerken zijn. Glanzende materialen gecombineerd met onverwachte kleuren, pittige materialen en versieringen creëren meesterwerken voor tassen die overal bij passen, van de rode loper tot je avondje uit. Voor de herfst, er is een pied-de-poespatroon wat zowel een verwijzing is naar Op Art als naar de space-age zilveren kristallen mesh-versie Ik bekende mijn liefde voor eerder. Er is een fluwelen optie met een prachtig handvat aan de bovenkant van een parelarmband wat zeker het gesprek van je outfit zal zijn, evenals een meer klassieke zwart fluwelen stijl met een glanzend gouden armbandhandvat voor een meer ingetogen ensemble.

Jimmy Choo Bon Bon Mini Hailey Bieber

De Bon Bon Mini is speels, geestig en veelzijdig. Net als bij zijn grote zus, is er een trekkoordsluiting om de tas te strikken (het is een kettingsluiting op deze minitassen) en een gestructureerde, ronde handgreep aan de bovenkant van de armband. Je kunt de tas met de hand dragen of de afneembare kettingriem gebruiken, beide geven deze tas een geheel nieuwe look en feel. Afmetingen zijn 5,5 “L x 5,9″ H x 2,7” B.

Het ontdekken van elke Bon Bon Mini-tas voelt als een traktatie, omdat kleine en grote elementen elke tas onderscheiden om een ​​volledig unieke stijl te bieden. Daarover gesproken, er is ook de mogelijkheid om je Bon Bon aan te passen met Jimmy Choo’s op bestelling gemaakte Bon Bon-service. Ik ben zo aangetrokken tot het kristal Bon Bon en toen ik me realiseerde dat er nog meer opties waren (in feite 9 satijnen tinten met kristal overlay-opties), begon ik mijn eigen Bon Bon te maken. U kunt vervolgens een monogram, een datumplaatje toevoegen en uw handvat en lichaam van de tas selecteren. Deze bestellingen duren ongeveer 10 weken, maar dit zou ervoor zorgen dat je een volledig unieke tas hebt, en dat is een zeldzaamheid op zich.

De Jimmy Choo Bon Bon brengt plezier en elegantie in je tassengarderobe, voor alles van een meer verzorgde dagelijkse look tot een glamoureuze avond uit. En dit zijn stuk voor stuk tassen die je kunt dragen om een ​​pronkstuk van een tas te maken en is dat niet de reden waarom we in de eerste plaats allemaal van tassen houden? Ik hou van een gesprek dat begint met een tascompliment, en je kunt er zeker van zijn dat de complimenten bij elk van deze complimenten zullen komen.

Ontdek de hele Jimmy Choo Bon Bon-familie!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wereldtoerismedag
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart