Casestudy Chanel Totes: oud versus nieuw

Maar afgezien van de neiging om te krimpen, om nog maar te zwijgen van de vermeende achteruitgang van hun kwaliteit, is er iets aan de oude Chanel dat de nieuwe Chanel mist. En dat iets is een razend populaire tas.

Ondanks de algemene klacht dat tassen de afgelopen dagen alleen maar kleiner zijn geworden, is dit misschien wel het beste moment om tassen van welke vorm dan ook te kopen. Of het nu gaat om een ​​zwerver (zoals de Bottega Veneta Jodie), een handgreep (à la de Hermès Birkin) of een tas die zo beroemd is als de Dior Book Tote, de huidige markt biedt voor elk wat wils.

De meeste merken lijken echter een draagtas in hun assortiment te hebben – ze zijn gewoon zo functioneel! En, in tegenstelling tot de normen van de meeste vooraanstaande modehuizen, blijft het huidige aanbod van Chanel in de tote/shopper-afdeling op zijn best lauw. In feite worden ze allemaal, in verschillende mate, gewoon “Shopping Bag” genoemd, zelfs als de ontwerpen zelf een wereld apart zijn, zoals een snelle blik laat zien.

creditSource link

Wereldtoerismedag
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart