Een ode aan mijn heilige graal: de Prada Fairy Bag

Ben je ooit te bang geweest om een ​​nieuwe handtas te dragen? Misschien kost het je een paar dagen, weken of maanden. Voor sommigen van ons kan het jaren duren voordat een nieuwe tas tevoorschijn komt. Ik heb een tas in mijn collectie die zo speciaal voor mij is; het is slechts twee keer gedragen in twee jaar. Over welke tas heb ik het? De Prada Fairy-tas.

Het lijkt misschien hypocriet om te zeggen dat ik een tas heb die ik veilig in mijn kast bewaar, want als je mijn artikelen leest, weet je dat ik een groot voorstander ben van het dragen en liefhebben van tassen. De Prada-fee is echter anders voor mij geweest. Ik beschouw het als het kroonjuweel van mijn collectie, want het is uiterst delicaat, zeldzaam en erg sentimenteel voor mij.

Ik moet terugspoelen om volledig uit te leggen hoe deze tas van mij is geworden en waarom hij sentimentele waarde heeft. Ik herinner me dat ik een PurseBlog-artikel las over de illustere Prada Fairy-tas, gezien op de arm van Hilary Duff, terug in mijn studentenhuis in 2008. Ik raakte gecharmeerd van feeën en folklore, en natuurlijk werd ik verliefd op het unieke ontwerp en de artistieke aard van de tas. De tas was (en is) ongelooflijk moeilijk te vinden, en bij zijn debuut was hij ver buiten mijn bereik als student zonder inkomen. Dus de Fairy-tas veranderde in een handtasdroom, een heilige graal van mij. in 2018, Ik schreef een artikel over de Fairy bag, en benadrukte waarom ik tien jaar later nog steeds zo dol was op de handtas en hoe het schijnbaar onmogelijk is om deze op de wederverkoopmarkt te vinden. Mijn obsessie met de mooie Fee ging door.

Mijn stoutste dromen werden werkelijkheid toen het Prada-team me een e-mail stuurde dat ze mijn artikel over de Fairy-tas hadden gezien en me een bedankje wilden sturen. In pure shock en weinig idee van wat ik kon verwachten, wachtte ik angstig en keek naar het volgnummer dat hun team me had gestuurd. Ik kon (en kan nog steeds niet!) mijn ogen geloven toen ik de doos opende en daarbinnen een Prada Fairy Bag op me wachtte. Ik heb (veel!) gehuild en zelfs tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds niet geloven op welke magische manier de tas van mij is geworden. Het Prada-team heeft mijn dromen echt waar gemaakt.

Dus, waarom heb ik deze mooie tas tot nu toe niet gedeeld? Heel eenvoudig, ik was te nerveus om haar te dragen. De tas is gemaakt van prachtig hertenleer en is ongelooflijk delicaat. Het leer is dun en fijn om aan te raken, en ik ben doodsbang om schade aan te richten. Het is bekend dat het feeënontwerp gaat bloeden als het wordt blootgesteld aan vocht, en ik wil niet het risico lopen dat er schade aan mijn tas komt. De Fairy-tas is meer een kunstwerk dan een praktische tas om te dragen, dus ik bewaar haar in mijn kast. Ik kan haar elke dag zien als ik me klaarmaak voor de dag, maar ze wordt niet blootgesteld aan de elementen. Een tijdje heb ik mijn tas altijd in de stofzak en doos bewaard, maar ik heb hem eruit gehaald zodat ik elke dag naar haar kan kijken, wat ik als vooruitgang beschouw!

Ik besloot onlangs in een opwelling om mijn Fairy-tas mee te nemen op een uitje naar een tuin met mijn zus en neef (ja, ik kreeg een zij-oog dat de tas rond een onstuimige peuter zou zijn, maar hij deed het goed!). Het deed me beseffen dat het leven te kort is om geen tassen te dragen die belangrijk voor ons zijn. Wordt mijn Fairy-tas mijn nieuwe dagelijkse carry? Nee. Maar ga ik het vaker dragen dan ik heb gedaan? Zeker! Ik word er elke keer blij van als ik ernaar kijk en nog meer vreugde als ik het draag (met een vleugje handtasangst). Ik ben van plan haar vaker naar buiten te brengen. Het geeft echt een boost aan mijn humeur om zo’n ongelooflijk stuk op mijn arm te hebben.

Het is echt een magische tas op zoveel manieren.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wereldtoerismedag
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart