3 must-have schoonheidsproducten om in je tas te hebben

Voor velen van ons heeft COVID de manier waarop we ons dagelijks leven leiden veranderd. Persoonlijk is mijn leven in veel opzichten hetzelfde, maar ook in zoveel opzichten enorm verschillend. Een van de dingen die het meest veranderde, was mijn schoonheidsroutine. Als liefhebber van minimale make-up looks, merkte ik, net als zoveel anderen, dat ik mijn toch al kale make-uproutine nog meer aan het uitkleden was. En terwijl de wereld weer opengaat, heb ik gemerkt dat veel van de veranderingen die ik heb aangebracht, blijvend zijn. Wat echter niet is veranderd, zijn de drie must-haves die een constante zijn in mijn rotatie (en in mijn handtas).

Een ding over het leven in New York City is dat spontane plannen heel vaak voorkomen. Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik het huis heb verlaten in een casual outfit voor boodschappen op zaterdagochtend om uiteindelijk een vriend te ontmoeten voor een koffiedate die verandert in een schommel bij de kunstgalerie van hun vriend die eindigt met een groepsdiner en overvloedige hoeveelheden natuurlijke wijn. Dat gezegd hebbende, ik altijd zorg ervoor dat ik een tube mascara, lipgloss en een mini-parfum in mijn tas heb als ik me onderweg moet opfrissen. Onlangs heb ik de merken van mijn go-to’s geruild, en hieronder staan ​​de 3 producten waar ik op dit moment dol op ben.

Radicaal Volume Effect Faux Cils Mascara

ik ben een Dior Dior Toon Iconische Mascara meisje door en door, maar ik vind dat het niet erg goed over de droge mascara heen ligt. ECHTER, deze YSL-tube voegt extra volume toe en verfrist mascara die je al hebt gedragen, en ik vind het heerlijk om deze onderweg bij me te hebben.

Tom Ford Private Blend Oud Hout Eau de Parfum

Deze geur is echt een game-changer. Ik heb onlangs dit aardse parfum ontdekt en het is de perfecte herfstgeur. Het is houtachtig en rokerig, met hints van kruiden en een sensuele amberkleurige ondertoon. Het voelt gezellig en sterk aan, maar het is niet overweldigend. Deze mini heeft het perfecte formaat om in je tas te bewaren, en ik vind het fijn dat het geen rollerbal is (waardoor het soms moeilijk is om bij te houden hoeveel je aanbrengt).

Dior Addict Lip Maximizer Plumping Lipgloss

Het is bijna vanzelfsprekend, maar lipgloss in je tas hebben is een must, vooral als je net als ik bent en je make-uproutine aan de minimale kant is. Ik heb onlangs de lip-plumping gloss van Dior geprobeerd en ik moet zeggen dat ik de hype begrijp. Het geeft een mooie glans zonder overdreven plakkerig aan te voelen en maakt je lippen net zo voller als een niet-chirurgisch product. Ik kies voor de beige sunrise/glow kleur, een natuurlijke, gedempt roze-nude.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wereldtoerismedag
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart