Review: Loewe Amazona Tas – PurseBlog

Elk groot luxe modehuis heeft een handtaslijn of specifiek silhouet dat een merkbetekenis is, en voor Loewe is het misschien wel de Amazona. Hoewel de Puzzle-tas de afgelopen jaren synoniem is geworden met het merk Loewe en creatief directeur Johnathon Anderson, is de Amazona een echte merksignatuur, met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren ’70.

Oorspronkelijk gelanceerd in 1975, wordt de iconische Amazona opnieuw ontworpen voor het najaar van 2021, net op tijd om het 175-jarig jubileum van het merk te vieren. Nu verkrijgbaar in nieuwe materialen en afmetingen met een hernieuwde focus op geavanceerd vakmanschap, het nieuws over de heropleving van de Amazona brak toen Loewe annuleerde zijn herfstshow. Vandaag bekijken we de geheel nieuwe Amazona in detail.

Constructie en materialen

De Amazona werd oorspronkelijk ontworpen in 1975, vernoemd naar vrouwelijke krijgers uit de Griekse mythologie, en vandaag de dag is hij opnieuw ontworpen met de afmetingen van moderne elektronica in gedachten. De revival heeft een gestructureerde maar zachte vorm met strakke lijnen, ontworpen om zowel modieus als functioneel te zijn met een hangslot, beschermende metalen voetjes, binnenzakken en een afneembare schouderriem. Het is ongelooflijk licht van gewicht, waardoor het de perfecte dagelijkse draagtas is.

De Amazona is verkrijgbaar in heldere, gedurfde tinten voor de herfst en is verkrijgbaar in zowel glad Nappa-kalfsleer als Loewe’s kenmerkende Anagram-jacquard. Sinds de oprichting staat Loewe bekend om zijn aandacht voor detail en de kernwaarden en het legendarische vakmanschap worden weerspiegeld in de Amazona.

Maatvoering en afmetingen

Er zijn twee maten van de nieuwe Amazona, de 19 Square en de 28. Hoewel beide maten een afneembare riem en een hoofdvak met veel binnenruimte hebben, is de 28 de juiste keuze als je constant onderweg bent met een veel spullen om mee te nemen. We hebben de 19 Square bekeken in glad laguneblauw kalfsleer en marine / zwarte jacquard, met totale afmetingen van 8,25 “B x 7″ H x 4” D. Wat betreft de Amazona 28, deze heeft totale afmetingen van 11,5 ″ B x 7″ H x 4″ D. Het wordt hier getoond in avocado groene jacquard.

Prijs en beschikbaarheid

De Amazona 19 is verkrijgbaar in kalfsleer voor $ 2.990 via Luisaviaroma en in jacquard voor $ 2.650 via 24S.

De Amazona 28 is verkrijgbaar in kalfsleer voor $ 3.450 via MATCHESFASHION en in jacquard voor $ 2.990 via FWRD.

Ontdek nu het volledige assortiment Amazona-tassen via Loewe

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wereldtoerismedag
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart