Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor hem

Met de kerstdagen en oud en nieuw voor de deur, is het weer aan jou om de leukste cadeautjes uit te zoeken. Voor je vriend, man of vader kan dat nog wel een lastige keuze zijn. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren. Kom je dan weer aanzetten met een standaard cadeaubon of zoek je iets wat echt bij hem past? Daarom hebben we speciaal voor jou een aantal cadeautjes op een rij gezet, waar je altijd mee scoort. Ben je benieuwd welke cadeaus dit zijn? Lees dan snel met ons mee en laat je inspireren.

    1. Het borrel- en knabbel pakket

Waar houden mannen nou echt van? Juist! Bier drinken en snacken natuurlijk. Kies een borrelbox uit met de lekkerste biertjes en nootjes. Deze zijn vaak kant en klaar verkrijgbaar, waarbij allerlei lekkere versnaperingen in een leuke box of emmer zijn verpakt. Wil je het cadeau echt persoonlijk maken? Stel hem dan zelf samen. Kies de favoriete biertjes, wijnflessen en snacks uit voor wie de borrelbox bedoeld is. Samen proosten jullie op een paar fijne kerstdagen en op het nieuwe jaar.

2. Merkondergoed

Een ander cadeau waar je altijd goed mee zit, is merkondergoed. Voor vrouwen is het misschien niet goed voor te stellen, maar dit is voor de meeste mannen echt een groot ding. Onderbroeken van Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Björn Borg en Hugo Boss zijn erg geliefd. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom mannen hun broeken net wat lager dan hun ondergoed dragen. Het zichtbare merkje geeft aanzien. Daarnaast staan onderbroeken van deze merken erom bekend dat ze heerlijk zitten en een perfecte basis voor onder een outfit vormt. Met een nieuw paar heren onderbroeken maak je elke man blij.

    3. Koelbox

Ik hoor je denken: een koelbox? Ja! Veel mannen zijn helemaal weg van voetbal kijken, waar een biertje vaak gepaard mee gaat. Hoe vaak krijg je wel niet de vraag of je even een biertje uit te koelkast wil pakken, omdat hij niet weg wil lopen van de wedstrijd? Bier moet immers goed koud zijn en kan niet naast hem op tafel blijven staan. Zet een kleine koelbox naast hem neer en hij kan voortaan zelf zijn koude bier pakken. Daarmee is de koelbox eigenlijk ook een geschenk voor jou. De koelboxen zijn ook in leuke varianten verkrijgbaar. Zo bestaan er koelboxen in de vorm van zijn favoriete automerk, zoals de Volkswagen koelbox.

Wereldtoerismedag
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart